7 materielle ønsker til jul

Nu er der ikke længe til jul. Jeg er så småt gået i gang med at skrive ting på ønskesedlen. Nogle af dem ser du her ovenfor.

Vi ønsker os to nye barstole, og ovenstående version fra Mater er altså ret pæn, og så sidder man virkelig godt. Aesop laver lækre produkter med den fineste emballage. En håndsæbe og en håndcreme ville derfor være både lækkert for hænderne, og ikke mindst se pænt ud på badeværelset. Win! Dette skærebræt har en smart fordybning i den ene side, smart når man skære grøntsager der skal gøres klar. Den smukke gyldne vase fra Kähler er en kreation af Stine Goya, og ville altså se pæn ud i alle rum. Den gad man da godt eje, ik?

Jeg har allerede en badekåbe, men den er rimelig lang og i fleece. Denne som er både kort og i økologisk bomuld ville derfor være en god makker. Gulvlampen fra Miguel Mila får hede blikke fra mig, hver gang jeg passerer Casa Shop. Den er simpelthen for cute, og fungerer både som gulv- og bordlampe. Smart! Til slut er der den smuuuuuukke bladring fra Ole Lynggaard. Av min arm, hvor er den flot! Jeg har flere omgange prøvet den, men prisen er desværre ikke lige mit budget. Men man har vel lov at drømme. 

 1. Barstol fra Mater (her)
 2. Håndsæbe og håndcreme fra Aesop (her og her)
 3. Skærebræt fra Skagerak (her)
 4. Fiora vase designet af Stine Goya for Kähler (her)
 5. Badekåbe med blå og hvide striber fra Aiayu (her)
 6. Cestita gulvlampe fra Miguel Mila via CasaShop (her)
 7. Ring til pegefingeren fra Ole Lynggaard (her)

RELATED POST

 1. Julie Monberg

  15 november

  Wauw, den ring er vanvittig smuk!

 2. Johanne

  17 november

  Nogle virkelig fine ønsker. Jeg har selv natbukserne i samme materiale fra Aiayu og de er på HVER MORGEN.. så morgenkåben er også på min ønskeliste…

  • Mille Emilie

   18 november

   En morgenkåbe er altid skøn at have. Jeg er en rigtig morgenkåbe-pige! Haha.. Orv, de lyder altså også rare de bukser. Dem vil jeg da også have 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

INSTAGRAM
@sonoma_seven
%d bloggers like this: